Elementene i GiMening™

spørsmålsgenerator

1

Spørsmål-genaratoren er utgangspunktet i systemet. Her skrives temaet og spørsmålene inn.

Spørsmålene går ut via den skybaserte programvaren, og distribueres til GiMening™-appen.

2

Spørsmålene går ut via den skybaserte programvaren, og distribueres til GiMening™-appen.

Spørsmålene distribueres til GiMening-appen

3

Spørsmålene distribueres til GiMening-appen, som respondentene har lastet ned.

Tilbakemeldingene systematiseres og analyseres

4

Tilbakemeldingene fra respondentene registreres og systematiseres i programvaren i skyen

Rapporter genereres automatisk

5

Rapporter genereres automatisk og visualiseres ut fra respondentenes tilbakemeldinger.

GiMening™ består av skybaserte verktøy. Spørsmåls-generatoren er startpunktet. Her skrives spørsmålene inn, og distribueres via vår skybaserte programvare til respondentene, og direkte til deres GiMening-app. Fra appen går svarene via vår programvare og til rapport-generatoren. Der analyseres og visualiseres folks tilbakemeldinger.

Spørsmål-generatoren er utgangspunktet for spørsmålene som formuleres og stilles til respondentene. Spørsmåls-generatoren er en skybasert programvare som benyttes av ordføreren (eller den han/hun delegerer oppgaven til)

Spørsmål-generatoren er et enkelt, trygt og brukervennlig verktøy. Spørsmål-generatoren holder oversikt med hvilke spørsmål som er stilt, hvilke som venter på tilbakemeldinger, og hvilke spørsmålsrunder som er avsluttet.

I spørsmåls-generatoren finnes også inspirasjon i form av spørsmål andre har laget i andre kommuner. Disse kan med et tastetrykk gjøre til dine. Slik kan du nyttiggjøre deg andres gode ideer.

Sikkerheten i spørsmåls-generatoren er i varetatt med brukernavn og passord.

Forskning har vist at det er gunstig at det er kommunens ordfører (eller organisasjonens ansvarlige) som er avsenderen av spørsmålene. Det gir respondentene en god opplevelse å kommunisere med «sjefen».

På GiMening-serveren ligger programvaren som distribuerer spørsmålene til respondentene. Det er selskapet PostLocal som står bak GiMening™.

Programmet er plassert på høysikkerhets-servere. GiMening™ er en skybasert løsning som ikke innebærer ekstraarbeid og bekymringer for de internt IT-ansvarlige.

Respondentene registreres på GiMening-serveren. Linken mellom respondentenes personopplysninger og tilbakemeldinger, kuttes og krypteres. Det er umulig ikke å koble personer sammen med deres tilbakemeldinger. Slik blir løsningen 100% anonym og trygg for respondentene.

GiMening™ ivaretar alle GDPR-regler og krav. Vi har utarbeidet en databehandler-avtale i samarbeid med kommuner og jurister som regulerer samarbeidet mellom kommuner og GiMening™.

GiMening-appen er verktøyet respondentene benytter. Appen er enkel, trygg, brukervennlig og 100% anonym.

Appen lastes ned fra Appstore (for iPhone) , eller fra Google Store (for Android brukere), og er gratis.

Å svare på en spørsmålsrunde tar ett minutt eller to. Respondenter som har deltatt på en spørsmålsrunde, vil kunne se statistikk fra spørsmålsrunden. (Eksempelvis hvor mange av de spurte vil prioritere ny skole framfor et nytt sykehjem i kommunen)

Appen tar vare på statistikk fra de spørsmålsrundene brukerene har deltatt på. Disse arkiveres i appen.

Tilbakemeldingene fra respondentene registreres og systematiseres på «GiMening-serveren».

Her kuttes linken mellom respondentens navn og vedkommedes svar. Det er umulig å rekonstruere denne koblingen - også for de på innsiden av systemet. Respondenten er derfor 100% anonym.

Fra serveren distribueres tilbakemeldingene til spørsmålsstiller (ordføreren, eller den han/hun delegerer oppgaven til). Her vil tilbakemeldingene kunne analyseres ytterligere.

Rapport-generatoren er et kraftig, men brukervennlig verktøy som ordføreren (eller den han/hun delegerer oppgaven til) benytter for å analysere tilbakemeldingene.

Med utgangspunkt i automatisk genererte rapporter og diagrammer, kan spørsmålsstiller om ønskelig gå dypere ned i tallene.

I rapport-generatoren kan spørsmålsstiller gjøre utvalg og søk i tilbakemeldingene. Hva svarer eksempelvis de unge kontra de eldre? - Hva sier kvinner i forhold til menn? Eller hva sier de som bor landlig kontra de som bor sentralt i kommunen.

Mulighetene i rapport-generatoren er mange. Rapportene genereres og visualiseres med et tastetrykk.

Rapportene kan deretter distribueres internt og eksternt - pr mail. Dette kan skje via predefinerte epostlister. (Feks til kommunens folkevalgte og nøkkelpersonell.

Statistikk og grafikk kan enkelt eksporteres ut av systemet og settes inn i eksempelvis PowerPoint-presentasjoner. Det er store muligheter for ytterligere skreddersøm og automatisering, for kunder som ønsker dette.

PostLocal - noe
PostLocal - noe

Ta kontakt

Ønsker du en prat, et pristilbud, eller mer informasjon - ta kontakt! Vi svarer deg innen 24 timer.

ProsjektLogg