ProsjektLogg

NYHET: Vi søker 10 nye partnere

GiMening™ søker inntil 10 nye kommuner, ungdomsråd, skoler eller andre demokratiske organisasjoner, som vil utforske egne muligheter i dialogen med innbyggere eller medlemmer.

Publisert: 10. november 2020 Sted: Hønefoss


VI SER FRAMOVER: Forskningsprosjektet GiMening™, åpner for å samarbeide med inntil 10 nye kommuner, ungdomsråd, skoler eller demokratiske organisasjoner som vil utforske mulighetene i våre verktøy og metoder.


GiMening™
søker inntil 10 nye partnere som vil styrke den demokratiske dialogen.

Disse nye partnerne kommer i tillegg til de 15 partnerne som allerede deltar i forskningsprosjektet. Tilbudet går kommuner, ungdomsråd, skoler og organisasjonene, som vil delta på innsiden av et 2-årig forskningsprosjekt, som skal utforske fremtidens politiske dialog.

Vi stiller ingen krav til de som vil delta - bortsett fra at de ønsker å være med å jakte på mer åpenhet og demokrati, og de er åpne for å dele sine erfaringer, ideer og tanker med forskerne og  med de andre deltagerne i prosjektet. Kommunene, ungdomsråd, skoler og organisasjoner som ønsker å delta, får tilgang til verktøy, metoder, kunnskaper og ressurspersoner som benyttes i forskningsprosjektet. 

Deltagerne vil fortløpende få tilgang på erfaringer og resultater som forskningsprosjektet og de øvrige deltagerne produserer. Som deltager blir dere fulgt opp, og får muligheten til å gjennomføre egne prosesser og prosjekter - om ønskelig med støtte av våre fageksperter og forskere.

Vi tilbyr kommuner, ungdomsråd, skoler og organisasjoner å delta til selvkost. Nye samarbeidspartnere dekker kun de faktiske kostnadene prosjektet har for å sette dere opp som fullverdige brukere av konseptet. Kostnaden vil ikke skremme noen. Det vil heller ikke arbeidsbyrden.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

 

NYHET: "Vi tilbyr kommuner, ungdomsråd, skoler og organisasjoner å delta i prosjektet til selvkost."

PostLocal - noe
PostLocal - noe

Ta kontakt

Ønsker du en prat, et pristilbud, eller mer informasjon - ta kontakt! Vi svarer deg innen 24 timer.

ProsjektLogg